حفاظ ویلا

تولید کننده مستقیم:حفاظ های ساختمانی:حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ سرنیزه رو دیواری با مناسب ترین قیمت و کیفیت:09194915895

حفاظ ویلا

تولید کننده مستقیم:حفاظ های ساختمانی:حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ سرنیزه رو دیواری با مناسب ترین قیمت و کیفیت:09194915895

حفاظ شاخ گوزنی، بهترین نرده ساختمان

چهارشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۸، ۰۲:۳۱ ب.ظ
 

حفاظ شاخ گوزنی، بهترین نرده ساختمان

 

حفاظ شاخ گوزنی به جهت ایجاد امنیت هر چه بیشتر ساختمان و به منظور جلوگیری از ورود سارقان، حیوانات و.... نصب میشود. حفاظ شاخ گوزنی عمدتا به عنوان نرده ساختمان در نظر گرفته میشود و بر روی دیوار نصب میگردد اما گاهی بر روی پنجره نیز قابل نصب است . در گذشته حفاظ ها اکثرا به شکل نیزه ای یا سیم خاردار بودند که ایرادات و نقاط ضعف بسیاری داشتند، اما این روزها با نسل جدیدی ازحفاظها مثل حفاظ شاخ گوزنی ، نی زار و بوته ای روبرو هستیم که از لحاظ  ظاهری ،امنیتی و دوام و استحکام بسیار مطلوب تر وکاربردی تر بوده و مورد تایید و صلاح دید پلیس هم میباشند .

حفاظ شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی، بهترین نرده ساختمان

ساختار حفاظ شاخ گوزنی به گونه ای است که سارق هر چقدر همحرفه ای باشد اما بنا به نوک تیز و برنده بودن میلگردهای استفاده شدهدر ساخت حفاظ ، امکان گذر از روی آن را نخواهد داشت . در ساختاراین حفاظ ها از فولاد مقاوم استفاده میشود و ارتفاع آن متناسب باشرایط از 50 تا 150 می باشد و امکان افزایش این ارنفاع با توجه به محل مورد نظر و صلاح دید کارشناس نصب می باشد.

نکته ای که وجود دارد این است که با توجه به نوک تیز و برنده بودن حفاظ شاخ گوزنی ، این نوع حفاظ تنها برای محیط بیرونی قابل استفاده بودهو برای داخل منزل کاربردی ندارد و به دلیل خطرناک بودن ، برای محل نصب باید دقت کافی و لازم را به کار گرفت.

یقینا شما نیز برای محل کار یا زندگی خود به دنبال نوعی نرده دیوارهستید که هم بتواند به اندازه ساختمان شما عمر کند و در حقیقت طول عمر بالایی داشته باشد و هم یک نرده ساختمان فوق العاده باکیفیت و ایمن باشد. حفاظی که می تواند تضمین کننده امنیت جان و مال شما واعضای خانواده و همکارانتان باشد. از این رو توصیه می کنیم محصولی را انتخاب کنید که استانداردهای تولید حفاظ در آن به طور کامل رعایت شده باشد.

چرا باید از حفاظ دیوار استفاده کنیم؟

آمار و اطلاعات نشان می دهد که عمده سارقان , ساختمان هایی را برای سرقت برمی گزینند که دسترسی به آن ها راحت تر است و در واقع حفاظی ندارند. در سرقت از ساختمان ها، یکی از موثرترین و اصلی ترین نواقص امنیتی، وجود دیوارهای کوتاه و یا عدم نصب حفاظ دیوار است. متاسفانه بیشتر مردم در حفظ حریم خصوصی خود کوتاهی میکنند و تا اتفاق تلخ و ناگواری نیفتاده، آن را پشت گوش می اندازند. در حالیکه با استفاده از انواع مدل های حفاظ شاخ گوزنی میتوان با ایجاد حفاظی ایمن و مطمئن بر روی دیوار ساختمان؛ سارقان را ازانتخاب ساختمان خودمان منصرف نماییم.

 

حفاظ شاخ گوزنی

چرا باید از حفاظ دیوار استفاده کنیم؟

چند سال قبل حفاظ های میله ای که به حفاظ های سرنیزه ای- آبشاری عنوان گرفته بودند، بهترین گزینه جهت حفاظت از ساختمان محسوب می شدند. اما این حفاظ ها مشکلات امنیتی عمده ای داشتند، یکی از  این مشکلات این بود که افراد به سهولت میتوانستند روی دیوار و در کنار این حفاظ ها ایستاده و با ابزارهای مختلفی از روی آن ها عبور کنند و یا به سهولت یکی از این میله ها را خم کرده  و از آن عبور کنند. از طرفی با اهمیت یافتن مقوله نمای ساختمان در جامعه مدگرای امروز, شکل میله ای حفاظ دیوار زیبایی نمای ساختمان را خدشه دار می نمود. با درک مشکلات امنیتی حفاظ های قدیمی و به دلایلی چون افزایش شمار سرقت از منازل و ساختمان ها ؛ افراد کارشناس در حوزه ساخت و ساز به فکر خلق ایده و طراحی و تولید حفاظ هایی افتادند که  ایرادها و کاستی های حفاظ های قدیمی را برطرف نموده و حداکثر امنیت را برای هر ساختمانی به ارمغان آورد. در نهایت ثمره این تلاش ها و تحقیقات به طراحی و تولید نسل جدیدی از حفاظ دیوار به اسم حفاط شاخ گوزنیمنجر شد.

حفاظ شاخ گوزنی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

طرح اولیه حفاظ شاخ گوزنی مانند بسیاری دیگر از اختراعات بشر، از طبیعت پیرامون ما الهام گرفته شده است. این نوع حفاظ دیوار با الهام از راهکاری که خداوند عالم برای دفاع از جان خود به گوزن اعطا نموده ؛  طراحی و تولید شده است. حفاظ شاخ گوزنی به شکل انبوهی از میله های برنده و نوک تیز  فلزی است که به صورت کاملا نامنظمی در هم تنیده و با ایجاد تراکم و ارتفاعی مطلوب و مناسب بر روی دیوار ، مانع از عبور سارقان می شوند. با  در نظر گرفتن نیاز بازار و همچنین توان مالیمشتریان، انواع گوناگونی از حفاظ شاخ گوزنی طراحی و تولید شده است. به این ترتیب شما می توانید با هر تمکن مالی که در اختیار داریدگزینه مناسبی برای انتخاب حفاظ شاخ گوزنی داشته  و ایمنی و امنیت ساختمان خود را تامین و تضمین کنید.

 

حفاظ شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

تفاوت های حفاظ شاخ گوزنی با حفاظ های قدیمی میله ای

حفاظ شاخ گوزنی نسبت به حفاظ های ورژن قدیمی، ممانعت از ورود بسیار بالایی دارد که این خود بزرگترین برتری و مزیت آن محسوب می شودگتیم که در حفاظ های میله ای و سایر مدل های قدیمی حفاظ ساختمان فرد سارق به آسانی می توانست  بر روی دیوار رفته و برایعبور از آن اقدام کند و خوب اکثرا هم موفق به عبور از حفاظ دیوار و ورود به ساختمان می شد. اما در ساختمان های دارای حفاظ شاخ گوزنی امتحان این شانس هزینه گزافی را به دنبال خواهد داشت. هنگامی که سارق از پایین به حفاظ شاخ گوزنی نصب شده بر روی دیوار ساختمان و میله های فلزی برنده و نوک تیز درهم تنیده آن نگاه می کند که کلیه لبه های بیرونی دیوار را پوشانده، به کل از قصد و تصمیم خود برای عبور از این حفاظ ها منصرف می شودچرا که هر گونه تماسو برخورد با این لبه های نوک تیز که همانند چاقویی تیز و برنده عمل می کنند موجب ایجاد صدماتی جبران ناپذیر خواهد شد. عامل دیگر را می توان پوشش دهی عرض دیوار توسط حفاظ شاخ گوزنی دانست که در صورتی که به صورت صحیح و اصولی نصب گردد، از بالا رفتن و ایستادن سارق بر روی دیوار پیشگیری می کنداین در حالی است که در حفاظ های قدیمی هیچ پوشش عرضی روی دیوار وجود نداشت و حتی می توان گفت این میله ها کمکی به سارق برای بالا رفتن از دیوار نیز بودند!قیمت حفاظ شاخ گوزنی عاملی تاثیر گذار  در پر فروش بودن این مدل نرده ساختمان است. توجه داشته باشید که حفاظ شاخ گوزنی قیمتبسیار مقرون به صرفه تری نسبت به حفاظ های میله ای دارد. این در حالی است که حفاظ های میله ای امنیت بسیار پایین تری نیز دارند. با در نظر گرفتن ویژگی ها و المان های مختلفی نظیر ارتفاع میله ها، تراکم وطرح حفاظ دیوار می توانید به محصولی برسید که با بودجه شما نیز همخوانی داشته باشد.

 

حفاظ شاخ گوزنی

تفاوت های حفاظ شاخ گوزنی با حفاظ های قدیمی میله ای

عامل دیگر محبوبیت این مدل حفاظ را می توان زیبایی و استحکام  حفاظ شاخ گوزنی عنوان کرد. حفاظ های میله ای گویا یادآور حصار و زندان هستند. در حالیکه حفاظ شاخ گوزنی طرح هایی فوق العادهزیبا و جذاب دارد که با رنگهای متنوع خود میتواند نمای ساختمان را زیباتر کند.  تقریبا میتوان گفت امروزه دیگر حفاظ های میله ای بر روی دیوار ساختمان ها به عنوان مفهوم واقعی حفاظ کاربردی ندارند و اکثرابرای ایجاد مانع در جاهایی که دارای دیوار طولانی و کوتاه می باشندنظیر ترمینال ها یا مزارع بزرگ کشاورزی و... به کار برده میشوند.

چرا حفاظ شاخ گوزنی بهترین نرده دیوار است؟

گفتیم که از مهم ترین دلایل انتخاب حفاظ شاخ گوزنی می توان به عامل بازدارندگی فوق العاده قوی آن توسط لبه های تیز و برنده فلزی، همراه با بالا بردن ریسک عبور از روی این حفاظ، نفوذ ناپذیری به علتتراکم و حجم بسیار بالای میله ها، پوشش دهی عرضی دیوار به شکلیکه مانع از بالارفتن سارقین از دیوار ساختمان می شود، استحکام و مقاومت بالا به علت استفاده از فلز در ساخت و تولید این مدل حفاظ، نصب و راه اندازی سریع و آسان آن روی انواع دیوارها، به صرفه بودن قیمت حفاظ شاخ گوزنی در مقایسه با دیگر مدل های نرده ساختمانو وجود طرحهای گوناگون و متنوع به منظور زیباسازی هر چه بیشتر نمای ساختمان اشاره نمود.

  • نقاط قوت حفاظ شاخ گوزنی

غیر قابل نفوذ بودن به علت وجود انبوه شاخک ها با نوکهای تیز و درهم تنیده

ارزش زیباسازی و دکوراسیونی بالا جهت ایجاد نمای جذابی برایساختمان

قابلیت نصب بر روی انواع پارسال ها از جمله فلز، بتن و سنگ

استحکام و مقاومت بسیار بالا در برابر شرایط آب و هوایی

هزینه  های تعمیر و نگهداری اندک

امکان تغییر اندازه و تعداد شاخکهای حفاظ

نصب بسیار سریع و آسان

هم اکنون حفاظ شاخ گوزنی در دو طرح قدیمی و جدید تولید می گردد.

 

حفاظ شاخ گوزنی

چرا حفاظ شاخ گوزنی بهترین نرده دیوار است؟

اما در حالت کلی انواع حفاظ دیوار در بازار با اسم حفاظ شاخ گوزنی شناخته می شوند در حالی که حفاظ شاخ گوزنی فقط یک مدل از مدل های نرده ساختمان می باشد و مدل های دیگر حفاظ های بوته ای، لیلیوم، حفاظ های سرنیزه ای مدرن و کلاسیک، حفاظ های آبشاری و... هستند. ساختار این حفاظ  شامل میلگرد هایی با ضخامت های گوناگوناست که به علت خمیدگی هایی که در دو جهت خود دارند امکان ایستادن سارقان در جوار آنها وجود نخواهد داشتمناسب ترین انتخاب برای ارتفاع حفاظ دیوار ۹۰ سانتی متر با تراکم ۱۰ است به این علت که عبور از آن بسیار سخت تر می شود. امیدواریم که از خواندن مطالب فوق بهره کافی را برده باشید.

 

تلفن تماس جهت مشاوره و خرید: 09194915895

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی